Tuesday, December 22, 2009

Jd Maklong

November lepas,saya dah jd maklong...my sis selamat melahirkan anak perempuan pada 9/11/2009 di Hospital Serdang....and saya dapat lg anak buah pd 5 December 2009..hehe..maklong ader 2 anak buah skang..sorang lelaki and sorang perempuan...

Apepon,maklong seronok sangat dpt anak buah nih...layan bagai ditatang minyak yg penuh....

Last 2 week,maklong hantar anak buah balik kpg..sorang ke Teluk Intan,sorang ke Gua Musang...Maklong drive lebih kurang 3 hours to teluk Intan and balik pada malam tu jugak....

And then,pagi tu,Mak long drive to Gua Musang..it take us 6 Hours from Petaling Jaya...huhuh..nagn tido yg tak cukup...dah sampai kat Gua Musang..rehat..and esoknya pi Kota Bharu and Rantau Panjang..ape lg shopping aa..periuk,toto and dll.....balik plak lalu terengganu..jauhnyer...and i drive untill gombak...pastu dah tak larat dah den..my father amik alih steering sampai la rumah..we reached home at 2.30 am.....

itu kire percutian ke pantai timur...

oklah..maklong nak citer percutian this week..to jb and singapore..actually dah lama jugak tak pi singapore...hehe..nih nak merasa suasa krimas kat sana..ape2pon mcm2 citer berlaku,ader yg hilang perfume,tapi dpt jumpe balik...ader yg sakit perut aje...ader yg dompet tercicir kat imigresen singapore tp tak dpt jumpe balik and ader yg beg dompet tercicir sib baik ade org nampak...

huhuhh...our journey begin at malam jumaat..reached jb at 5 am...and cr hotel for me & aishah to sleep..the boys balik rumah farrel utk tido...

and morning..start my our engine ..we go to singapore...lepas je CIQ yg lama que...we all straight go to Bugis Street...and pi tgk istana kpg gelam.masjid sultan..and jln2 kat geylang...
pastu pi orchard..jln2 di ribuan org..peninya pala tgk org..huhuhuh...and then pi kat Merlion..tangkap2 gambar..then pi Singapore Flyer...tinggi..tapi mode maklong hilang..gara2 hilang perfume...1 jam mode hilang..huhuhuh...and then pi la kaunter ticket,tanya..ha..ade..lega rasanyer...and then pi kat fountaion wealth....air pancut yg leh buat dedikasi..and kebetulan ada wish ball kat situ..ape lg..mak long pon buat wish aa...

mak aii,letihnyer..nak berjln balik dr suntec city nak pi kat mrt..dekat 20 minit jugak kitaorang berjln...and then balik ke bugis street to take bus..

tu baru 1st day..nanti la update 2&3 day plak...

2 comments:

Anonymous said...

deleting prescribe confidence overcreating healthcares kutch taps keeps ernakulam splitting domain
lolikneri havaqatsu

Anonymous said...

I just found the website who discuss about
Several
home business opportunity

If you want to know more here it is
home based business
www.home-businessreviews.com